Home Ervaringen Tilburg Vraag & antwoord Gratis horoscoop Kwaliteit Contact
 
Paragnostentilburg.nl


  Paragnosten in Tilburg voorspellen de toekomst
Paswoord vergeten?
     
   
     
     
  Elke dag gratis uw horoscoop per e-mail
  Klik op uw sterrenbeeld voor gratis horoscoop van vandaag  
 
Daghoroscoop  Ram door  paragnosten Daghoroscoop  Stier door  paragnosten Daghoroscoop  Tweelingen door  paragnosten Daghoroscoop  Kreeft door  paragnosten Daghoroscoop  Leeuw door  paragnosten Daghoroscoop  Maagd door  paragnosten
Daghoroscoop  Weegschaal door  paragnosten Daghoroscoop  Schorpioen door  paragnosten Daghoroscoop  Boogschutter door  paragnosten Daghoroscoop  Steenbok door  paragnosten Daghoroscoop  Waterman door  paragnosten Daghoroscoop  Vissen door  paragnosten
 
Maak een GRATIS paragnost-account aan
Telefoon Consult
E-mail Consult
Foto Reading
Gratis daghoroscoop
 
 
 
 

Ervaringen van onze bezoekers

Home

Ervaringen paragnost Angelo
  Hoe ervaren onze bezoekers de dienstverlening van onze paragnosten in Tilburg?
 

Onze bezoekers zijn onze beste referentie. U kan hier de ervaringen met onze paragnosten uit Tilburg van andere bezoekers nalezen. U wil toch graag even weten wat andere bezoekers hun ervaring is met een specifiek paragnost?

Daarom kan u hieronder een overzicht bekijken van enkele ervaringen per paragnost uit Tilburg.

U kiest uit het dropdownmenu een paragnost en kan zo de ervaringen van andere gebruikers en bezoekers over dit specifiek paragnost nalezen.

Alle ervaringen die je op paragnostentilburg.nl leest zijn geschreven door bezoekers zoals u. Deelt u zelf ook graag uw ervaring die u met 1 van onze paragnosten uit Tilburg had, dan kan u hier zelf uw ervaring plaatsen. Hierdoor help ook jij mee aan een onverdeelde kwalificering zodat andere bezoekers de juiste keuzes kunnen maken en wij onze diensteverlening steeds kunnen optimaliseren.

Wij danken u dus op voorhand om ook uw persoonlijke ervaring met onze paragnosten hier te plaatsen.

     

  Kies een paragnost en lees meer ervaringen:  Plaats zelf een ervaring


Ervaringen van bezoekers met paragnost Angelo
  Ervaring met paragnost Angelo
  Net Angelo gesproken, ik moest hem bellen. Werd aangetrokken tot zijn naam en ja. Hij is super goed. Jammer dat de verbinding verbrak, ik vind het super fijn dat ik je gesproken hebt, je kon haarfijn dingen aanvoelen.Je bent echt veel sterren waard.




Ervaring van Chianti met paragnost Angelo   Ervaring van Chianti met paragnost Angelo   Ervaring van Chianti geplaatst op 12 februari 2017
Plaats zelf een ervaring Bel met Angelo  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Angelo
  Ervaring met paragnost Angelo
  Hoi Angelo

Ik had je zaterdagavond gebeld in verband met een diefstal waarvan ik slachtoffer was. Je hebt de situatie helemaal goed doorzien wie het is geweest en hoe het heeft plaatsgevonden. Ik heb al aangifte gedaan ondanks bedreigingen om me ervan te weerhouden. Nu nog steeds blijf ik lastig gevallen worden en worden dreigingen geuit, maar ik hou voet bij stuk.

Ben er wel kapot van dat mensen die je vertrouwde je zo kunnen belazeren. Jouw vertrouw ik echter wel op je oordeel en je verdient dan ook alle sterren.

Veel liefs het engeltje.




Ervaring van G met paragnost Angelo   Ervaring van G met paragnost Angelo   Ervaring van G geplaatst op 6 december 2016
Plaats zelf een ervaring Bel met Angelo  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Angelo
  Ervaring met paragnost Angelo
  Wat ben jij super. Dank u wel groetjes.




Ervaring van OLIVIA met paragnost Angelo   Ervaring van OLIVIA met paragnost Angelo   Ervaring van OLIVIA geplaatst op 11 november 2016
Plaats zelf een ervaring Bel met Angelo  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Angelo
  Ervaring met paragnost Angelo
  dankje , hoe je me vandaag weer geholpen .moet er toch op blijven vertrouwen , je zegt altijd , alles komt goed .En stukje voor stukje laat jij me zien dat het zo is .
Beste aanrader .dankje
Nicita .




Ervaring van Nicita met paragnost Angelo   Ervaring van Nicita met paragnost Angelo   Ervaring van Nicita geplaatst op 27 oktober 2016
Plaats zelf een ervaring Bel met Angelo  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Angelo
  Ervaring met paragnost Angelo
  hoi angelo.ik had je vanavond weer gebeld.vroeg hoe het ging lopen deze komende maand(en).je zei hij zal zeker nog contact met je opnemen en zoals ik al eerder zei.jullie komen bij elkaar.
ik hou je eraan als je gelijk hebt.net als toen dat je zei dat hij alleen kwam te staan. bedankt altijd voor je vrolijkheid en geduld dat je met me heb.gr h.




Ervaring van een klein vrouwtje met paragnost Angelo   Ervaring van een klein vrouwtje met paragnost Angelo   Ervaring van een klein vrouwtje geplaatst op 25 oktober 2016
Plaats zelf een ervaring Bel met Angelo  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Angelo
  Ervaring met paragnost Angelo
  hoi ,Angelo dankjewel ,dat je mij mag helpen .blijven vertrouwen , en blijven lachen ,zeg je altijd .de kracht van jou ,houd me op de been . de beste aanrader.




Ervaring van Nicita met paragnost Angelo   Ervaring van Nicita met paragnost Angelo   Ervaring van Nicita geplaatst op 16 oktober 2016
Plaats zelf een ervaring Bel met Angelo  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Angelo
  Ervaring met paragnost Angelo
  Dank jewel voor je duidelijkheid en eerlijkheid. en de zachte manier van praten .




Ervaring van CT met paragnost Angelo   Ervaring van CT met paragnost Angelo   Ervaring van CT geplaatst op 10 oktober 2016
Plaats zelf een ervaring Bel met Angelo  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Angelo
  Ervaring met paragnost Angelo
  Hoi, via Bianca aan jou gelinkt. Het gaat over een reiniging. Vooral voor mijn vriend maar eigenlijk voor samen. We zijn beiden hsp. Vooral bij hem "hangt" iets. Het bezorgd ons nogal wat ellende en voor hem verkeerde inzichten. Es x.




Ervaring van Esther met paragnost Angelo   Ervaring van Esther met paragnost Angelo   Ervaring van Esther geplaatst op 28 augustus 2016
Plaats zelf een ervaring Bel met Angelo  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Angelo
  Ervaring met paragnost Angelo
  Hey Angelo,

Alweer een tijd geleden, ik wacht op het uitkomen van je voorspelling. De ooievaar is nog niet langsgekomen. Het etentje laat zich op haar wachten, je weet wel wat ik je beloofd hebt.

Gr.




Ervaring van Carmen met paragnost Angelo   Ervaring van Carmen met paragnost Angelo   Ervaring van Carmen geplaatst op 25 juni 2016
Plaats zelf een ervaring Bel met Angelo  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Angelo
  Ervaring met paragnost Angelo
  Heey Angelo, ik bel jou nu al geruime tijd, er is al zoveel uitgekomen van wat jij tegen mij gezegd hebt. Steeds trek je mij er weer doorheen als ik t ff niet meer trek. Dank je wel daarvoor. Alles komt goed zeg je steeds, ik vertrouw daar dan ook op.




Ervaring van Jacqueline met paragnost Angelo   Ervaring van Jacqueline met paragnost Angelo   Ervaring van Jacqueline geplaatst op 16 juni 2016
Plaats zelf een ervaring Bel met Angelo  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Angelo
  Ervaring met paragnost Angelo
  Ik zou meer willen weten over de liefde. Wat wil je weten van me. En wat zie je?.




Ervaring van Samira met paragnost Angelo   Ervaring van Samira met paragnost Angelo   Ervaring van Samira geplaatst op 12 juni 2016
Plaats zelf een ervaring Bel met Angelo  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Angelo
  Ervaring met paragnost Angelo
  hoi goedemorgen , heb er geen woorden voor .dankjewel.
ikke .




Ervaring van Greetje met paragnost Angelo   Ervaring van Greetje met paragnost Angelo   Ervaring van Greetje geplaatst op 1 juni 2016
Plaats zelf een ervaring Bel met Angelo  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Angelo
  Ervaring met paragnost Angelo
  Lieve Angelo. bedankt voor alle gesprekken en mails. Ik vertrouw er helemaal op.




Ervaring van Do met paragnost Angelo   Ervaring van Do met paragnost Angelo   Ervaring van Do geplaatst op 11 mei 2016
Plaats zelf een ervaring Bel met Angelo  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Angelo
  Ervaring met paragnost Angelo
  hoi nogmaals dankjewel voor je hulp., je weet wel wie. dankje tot later .




Ervaring van Greetje met paragnost Angelo   Ervaring van Greetje met paragnost Angelo   Ervaring van Greetje geplaatst op 4 mei 2016
Plaats zelf een ervaring Bel met Angelo  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Angelo
  Ervaring met paragnost Angelo
  Hoi hoi hoi, het was nodig. Zo kon het niet verder, ik voel me beter. Hopen dat het zo blijft, mmhhh het gaat nog beter worden zeg jij . Je ga me nog zeker horen. Doe mijn best, moet me zeker lukken met uw geloofwaardige hulp. De redder in nood. Dankje warme groet. Greetje.




Ervaring van Greetje met paragnost Angelo   Ervaring van Greetje met paragnost Angelo   Ervaring van Greetje geplaatst op 8 februari 2016
Plaats zelf een ervaring Bel met Angelo  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Angelo
  Ervaring met paragnost Angelo
  Hoi hoi hoi, dankjewel voor de goede gesprekken je was super. Ook over mijn papa, ik ga echt voor me zelf zorgen ik ga mijn best doen.En ben benieuwd welk mijn hobby gaat worden???. je bent echt een krak zoals wij dat hier bij ons zeggen je hoort nog van me, warme groet Greetje.




Ervaring van Greetje met paragnost Angelo   Ervaring van Greetje met paragnost Angelo   Ervaring van Greetje geplaatst op 5 november 2015
Plaats zelf een ervaring Bel met Angelo  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Angelo
  Ervaring met paragnost Angelo
  Beste Angelo, dankuwel voor het fijne gesprek. Had ik echt even nodig. U pakte mijn energie vrij snel op en zegt waar het op staat. Soms even snoeihard, maar goudeerlijk en duidelijk. Ik kan er goed verder mee. Ik blijf vertrouwen hebben en weet diep van binnen dat het uiteindelijk goedkomt! Groet, Wilma.




Ervaring van Wilma met paragnost Angelo   Ervaring van Wilma met paragnost Angelo   Ervaring van Wilma geplaatst op 1 november 2015
Plaats zelf een ervaring Bel met Angelo  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Angelo
  Ervaring met paragnost Angelo
  Dank je, Angelo, je hebt me de rust en het vertrouwen terug gebracht. Om verder te gaan op de weg die ik ingeslagen ben. Het was een heel bijzonder en zeer waardevol gesprek dat ik met je had.




Ervaring van Hermine Susant met paragnost Angelo   Ervaring van Hermine Susant met paragnost Angelo   Ervaring van Hermine Susant geplaatst op 25 oktober 2015
Plaats zelf een ervaring Bel met Angelo  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Angelo
  Ervaring met paragnost Angelo
  Dankjewel lieve Angelo voor de 2 de keer gaf je me eerlijke uitleg, tips en goede raad, je zegt veel via jou gevoel wat klopt, ik vond het een heel fijn gesprek en ben je heel dankbaar. Ben benieuwd voor de verdere dingen als deze ook gaan uit komen, laat ik het jou nog weten, lieve groet, C.




Ervaring van carina met paragnost Angelo   Ervaring van carina met paragnost Angelo   Ervaring van carina geplaatst op 4 oktober 2015
Plaats zelf een ervaring Bel met Angelo  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Angelo
  Ervaring met paragnost Angelo
  Wat een lieve, wijze, interessante en leuke man. Duidelijke reading, recht voor de raap. E.




Ervaring van els met paragnost Angelo   Ervaring van els met paragnost Angelo   Ervaring van els geplaatst op 9 juli 2015
Plaats zelf een ervaring Bel met Angelo  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Angelo
  Ervaring met paragnost Angelo
  Wat een lieve man.

Hele duidelijke en heldere reading, ik bel u snel weer eens terug.
Aanrader.




Ervaring van S met paragnost Angelo   Ervaring van S met paragnost Angelo   Ervaring van S geplaatst op 22 juni 2015
Plaats zelf een ervaring Bel met Angelo  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Angelo
  Ervaring met paragnost Angelo
  En weer in korte tijd komt er wat uit. Angelo voorspelde vorige week dat er wat zou escaleren op gebied van familie omdat ik mijn mening uitte. Helaas heeft hij ook hierin gelijk gekregen, dat is vandaag gebeurd. Ik hoop dat het andere, voor mij positievere nieuws ook zo snel mag uitkomen. Bedankt Angelo, ik bel je gauw nog eens voor advies!!




Ervaring van d met paragnost Angelo   Ervaring van d met paragnost Angelo   Ervaring van d geplaatst op 3 mei 2015
Plaats zelf een ervaring Bel met Angelo  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Angelo
  Ervaring met paragnost Angelo
  Bedankt voor het advies op werkgebied. Dat kwam gelijk de volgende dag uit en zo kon ik er tijdig actie op ondernemen. Ik laat het weten als de rest werk in combi liefde ook uitkomt!




Ervaring van D met paragnost Angelo   Ervaring van D met paragnost Angelo   Ervaring van D geplaatst op 29 april 2015
Plaats zelf een ervaring Bel met Angelo  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Angelo
  Ervaring met paragnost Angelo
  beste Angelo, mij grote dank voor je fijne consult, je hebt me moed ingesproken en zeer kundig uitgelegd hoe ik moet handelen. Er is een behoorlijk stuk spanning weg gevallen waardoor ik weer vooruit kan.
Nogmaals mijn dank hiervoor




Ervaring van herold met paragnost Angelo   Ervaring van herold met paragnost Angelo   Ervaring van herold geplaatst op 11 maart 2015
Plaats zelf een ervaring Bel met Angelo  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Angelo
  Ervaring met paragnost Angelo
  Je bent zeker de 5 sterren waard! Wat een positief persoon ben jij, met veel heldere inzichten.
Bedankt x




Ervaring van onbekend met paragnost Angelo   Ervaring van onbekend met paragnost Angelo   Ervaring van onbekend geplaatst op 8 maart 2015
Plaats zelf een ervaring Bel met Angelo  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Angelo
  Ervaring met paragnost Angelo
  Bedankt, Angelo! You are the best of the best! Een zeer positief ingesteld persoon die weet waarover hij het heeft! Angelo heeft geen kaarten nodig, hij vertelt je alles. Eerlijk en oprecht! Tot binnenkort Angelo....... als ik verhuis! Liefs, E




Ervaring van els met paragnost Angelo   Ervaring van els met paragnost Angelo   Ervaring van els geplaatst op 7 maart 2015
Plaats zelf een ervaring Bel met Angelo  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Angelo
  Ervaring met paragnost Angelo
  Excuses. Het had de volle waardering van 5 sterren moeten zijn!
Ik zal u zeker nogmaals bellen om u op te hoogte te stellen van mijn persoonlijke vorderingen. Het was erg prettig om met u te praten.




Ervaring van Gabriella met paragnost Angelo   Ervaring van Gabriella met paragnost Angelo   Ervaring van Gabriella geplaatst op 23 februari 2015
Plaats zelf een ervaring Bel met Angelo  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Angelo
  Ervaring met paragnost Angelo
  Ik heb u vanavond gesproken en nogmaals dank u wel dat u als doorgeefluik wilde fungeren. De energieŽn waarvan u de zaken door heb mogen krijgen ook alle dankbaarheid.
Veel liefde, warmte en licht.




Ervaring van Gabriella met paragnost Angelo   Ervaring van Gabriella met paragnost Angelo   Ervaring van Gabriella geplaatst op 23 februari 2015
Plaats zelf een ervaring Bel met Angelo  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Angelo
  Ervaring met paragnost Angelo
  Wat een schat van een man! En oh .... zo wijs! Ik zou zeggen bel Angelo op en het zal je verbazen! Veel liefs! Els




Ervaring van Els met paragnost Angelo   Ervaring van Els met paragnost Angelo   Ervaring van Els geplaatst op 24 januari 2015
Plaats zelf een ervaring Bel met Angelo  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Angelo
  Ervaring met paragnost Angelo
  Angelo, tot tranen toe bewogen en heel blij ook al word het een zware opdracht, ik ben er helemaal klaar voor. Ik hoop dat de tijd mijn vijand niet wordt. Vanuit het diepste van mijn hart wil ik je bedanken, de beltijd was op maar je hoort me zeker nog.




Ervaring van marina met paragnost Angelo   Ervaring van marina met paragnost Angelo   Ervaring van marina geplaatst op 20 januari 2015
Plaats zelf een ervaring Bel met Angelo  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Angelo
  Ervaring met paragnost Angelo
  Al twee keer een zeer fijne reading gehad. Angelo weet waar hij over praat het klopt allemaal. Je bent een Topper.




Ervaring van HG met paragnost Angelo   Ervaring van HG met paragnost Angelo   Ervaring van HG geplaatst op 23 december 2014
Plaats zelf een ervaring Bel met Angelo  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Angelo
  Ervaring met paragnost Angelo
  Angelo de waardering moet 5 zijn en geen 1.
Je bent echt een Topper groetjes Diana uit Krimpen




Ervaring van Diana met paragnost Angelo   Ervaring van Diana met paragnost Angelo   Ervaring van Diana geplaatst op 21 december 2014
Plaats zelf een ervaring Bel met Angelo  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Angelo
  Ervaring met paragnost Angelo
  Oh Angelo ik zag net de waardering 1 het moet de hoogste zijn .Want je bent echt een Topper




Ervaring van Diana met paragnost Angelo   Ervaring van Diana met paragnost Angelo   Ervaring van Diana geplaatst op 21 december 2014
Plaats zelf een ervaring Bel met Angelo  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Angelo
  Ervaring met paragnost Angelo
  Hallo, ik heb u vanmiddag gesproken. En vond het het een bijzonder gesprek. ik wil u bedanken. U hoort mij nog. Groetjes uit Krimpen




Ervaring van Diana met paragnost Angelo   Ervaring van Diana met paragnost Angelo   Ervaring van Diana geplaatst op 20 december 2014
Plaats zelf een ervaring Bel met Angelo  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Angelo
  Ervaring met paragnost Angelo
  Hier ben ik even stil van. Is iets anders dan kaartleggen. Dit is van het zuiverste en het hoogste niveau. Wat een cadeau om naar zulke woorden te mogen luisteren.




Ervaring van Lies met paragnost Angelo   Ervaring van Lies met paragnost Angelo   Ervaring van Lies geplaatst op 4 december 2014
Plaats zelf een ervaring Bel met Angelo  



 

Ervaring over onze paragnosten plaatsen

Home

Paragnostentilburg.nl - ervaring schrijven over paragnost
 
  Kies een paragnost Kies een paragnost:  
  Waardering overparagnost Waardering:          
  Naam voor Paragnostentilburg.nl Uw naam:  
  E-mailadres voor Paragnostentilburg.nl E-mailadres: Niet verplicht  
  Uw ervaring met paragnost Uw ervaring:  
  Code paragnost Typ de code over:  
   
 
  Verzend ervaring  

1
 
 

       
  Copyright © 2008 -
Paragnostentilburg.nl.
Microbel | Mobiele versie | Privacy | Sitemap | Teletekst | Bronnen | Paragnost worden