Home Ervaringen Tilburg Vraag & antwoord Gratis horoscoop Kwaliteit Contact
 
Paragnostentilburg.nl


  Paragnosten in Tilburg voorspellen de toekomst
Paswoord vergeten?
     
   
     
     
  Elke dag gratis uw horoscoop per e-mail
  Klik op uw sterrenbeeld voor gratis horoscoop van vandaag  
 
Daghoroscoop  Ram door  paragnosten Daghoroscoop  Stier door  paragnosten Daghoroscoop  Tweelingen door  paragnosten Daghoroscoop  Kreeft door  paragnosten Daghoroscoop  Leeuw door  paragnosten Daghoroscoop  Maagd door  paragnosten
Daghoroscoop  Weegschaal door  paragnosten Daghoroscoop  Schorpioen door  paragnosten Daghoroscoop  Boogschutter door  paragnosten Daghoroscoop  Steenbok door  paragnosten Daghoroscoop  Waterman door  paragnosten Daghoroscoop  Vissen door  paragnosten
 
Maak een GRATIS paragnost-account aan
Telefoon Consult
E-mail Consult
Foto Reading
Gratis daghoroscoop
 
 
 
 

Ervaringen van onze bezoekers

Home

Ervaringen paragnost Sid
  Hoe ervaren onze bezoekers de dienstverlening van onze paragnosten in Tilburg?
 

Onze bezoekers zijn onze beste referentie. U kan hier de ervaringen met onze paragnosten uit Tilburg van andere bezoekers nalezen. U wil toch graag even weten wat andere bezoekers hun ervaring is met een specifiek paragnost?

Daarom kan u hieronder een overzicht bekijken van enkele ervaringen per paragnost uit Tilburg.

U kiest uit het dropdownmenu een paragnost en kan zo de ervaringen van andere gebruikers en bezoekers over dit specifiek paragnost nalezen.

Alle ervaringen die je op paragnostentilburg.nl leest zijn geschreven door bezoekers zoals u. Deelt u zelf ook graag uw ervaring die u met 1 van onze paragnosten uit Tilburg had, dan kan u hier zelf uw ervaring plaatsen. Hierdoor help ook jij mee aan een onverdeelde kwalificering zodat andere bezoekers de juiste keuzes kunnen maken en wij onze diensteverlening steeds kunnen optimaliseren.

Wij danken u dus op voorhand om ook uw persoonlijke ervaring met onze paragnosten hier te plaatsen.

     

  Kies een paragnost en lees meer ervaringen:  Plaats zelf een ervaring


Ervaringen van bezoekers met paragnost Sid
  Ervaring met paragnost Sid
  Hoi Sid. Ik heb je vanavond voor het eerst gesproken. Ik vond het een super fijn gesprek. Je hebt veel rake punten genoemd en hiernaast mij goede tips gegeven hoe nu verder te handelen. Ik hoop dan ook dat je gelijk hebt maar je hebt grote twijfels bij mij weggenomen. Ik laat het zeker weten wanneer er vooruitgang is. Voor nu hartelijk dank en wellicht tot een volgende keer. Warme groet F.




Ervaring van F met paragnost Sid   Ervaring van F met paragnost Sid   Ervaring van F geplaatst op 14 juni 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Sid  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Sid
  Ervaring met paragnost Sid
  Lieve Sid, dank voor alle leuke dagelijkse gespreken. Je hebt een ontzettend mooie gave, je kan ook goed coach, mensen en situaties zeer goed aanvoelen. Ik kan uren met jou praten. Alvast dank voor de steun en coaching de laatste maand met mijn onvoorspelbare situaties. Hopelijk wordt alles beter en stabiel vanaf de zomer. Alvast dank voor alle inzichten en adviezen. Je bent zeer goed. Dank aan jou en gidsen. Mooi werk. Groetjes, S.




Ervaring van S. met paragnost Sid   Ervaring van S. met paragnost Sid   Ervaring van S. geplaatst op 19 april 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Sid  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Sid
  Ervaring met paragnost Sid
  SIid,

Je bent de beste. Dank voor alle steun.
Isabelle.




Ervaring van Isabelle met paragnost Sid   Ervaring van Isabelle met paragnost Sid   Ervaring van Isabelle geplaatst op 27 februari 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Sid  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Sid
  Ervaring met paragnost Sid
  Hartelijk dank voor zojuist. Woorden schieten nu te kort bij mij. Eye openers, tips, voorspellingen, communicatie met je eigen hogere zelf, dierbaren.
Dank je wel.




Ervaring van NS met paragnost Sid   Ervaring van NS met paragnost Sid   Ervaring van NS geplaatst op 23 februari 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Sid  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Sid
  Ervaring met paragnost Sid
  Dank je wel Sid voor de fijne gesprekken. En je had helemaal gelijk: ik moest blijven aandringen voor de quarantaineplek voor de hond en het is gelukt. Precies zoals je had aangegeven. Ik kijk uit naar mijn toekomst en heb het volste vertrouwen in jouw voorspellingen. Je bent een uitstekend en betrouwbaar medium en zeer aimabele man. Dank je wel voor jouw steun.




Ervaring van Thea met paragnost Sid   Ervaring van Thea met paragnost Sid   Ervaring van Thea geplaatst op 16 januari 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Sid  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Sid
  Ervaring met paragnost Sid
  Sid vandaag 2 jan met u gesproken. Ik vond heel fijn om met u te praten u wist precies de situatie te vertellen over de mannelijke persoon. En wat er deels afspeelde. Bravo Sid Top.




Ervaring van Noor met paragnost Sid   Ervaring van Noor met paragnost Sid   Ervaring van Noor geplaatst op 3 januari 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Sid  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Sid
  Ervaring met paragnost Sid
  Sid je bent echt geweldig. Dankjewel. Ik vertrouw op je woorden en zal afwachten. Je voelde alles heel sterk aan. Gelukkig heb ik alles opgenomen want je hebt mij echt goed geholpen. Niet normaal. Hele goede tips ook.




Ervaring van Nunu met paragnost Sid   Ervaring van Nunu met paragnost Sid   Ervaring van Nunu geplaatst op 16 december 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Sid  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Sid
  Ervaring met paragnost Sid
  Beste meneer Sid. Wat een fijn gesprek hadden wij vannacht. We zaten best op 1 lijn. Heel verhelderend was ons gesprek. En ik vond het heel fijn om u gesproken te hebben en uw inzichten.




Ervaring van San met paragnost Sid   Ervaring van San met paragnost Sid   Ervaring van San geplaatst op 2 december 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Sid  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Sid
  Ervaring met paragnost Sid
  Dag Sid, bel je regelmatig en de gesprekken met jou doen me goed. Telkens opnieuw geef je me goede raad en advies. Bedankt .




Ervaring van Benny met paragnost Sid   Ervaring van Benny met paragnost Sid   Ervaring van Benny geplaatst op 2 oktober 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Sid  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Sid
  Ervaring met paragnost Sid
  Zoooo blij dat ik deze avond met Sid heb gebeld. Gaf me duidelijkheid omtrent een situatie, waar ik al een tijdje mee rond liep te piekeren. Begrijp nu in wat voor een situatie die bepaalde persoon zit en is het piekeren bij mij ook overgegaan. Als je klaarheid en duidelijkheid wil, bel Sid.




Ervaring van ikke met paragnost Sid   Ervaring van ikke met paragnost Sid   Ervaring van ikke geplaatst op 16 juli 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Sid  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Sid
  Ervaring met paragnost Sid
  Gisteravond laat nog gebeld met Sid en nog eens terug gebeld nadat mijn credits opwaren. Zo prachtig hoe hij de dingen zegt en je inzicht geeft van wat er speelt. Kon me niet echt vertellen wat er komende is ,maar heeft me inzicht gegeven wat er speelt met de man waarvan er langs beide kanten gevoelens waren. Hoe het komt dat die man plots anders doet en eventjes weg is en niks meer van hem hoor. Het is dat hij tijd nodig heeft om emotionele zaken en op werkvlak dingen op orde te krijgen. Op werkvlak, dingen die ik dan weer blootgelegd heb. Ik moet gewoon nu zijn tijd laten en hopelijk komt het terug goed tussen hem en mij. Geweldig, want kon er echt niet bij wat er aan de hand was met hem. Zeker een aanrader om te bellen en je klaarheid te geven.




Ervaring van ikke met paragnost Sid   Ervaring van ikke met paragnost Sid   Ervaring van ikke geplaatst op 7 juli 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Sid  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Sid
  Ervaring met paragnost Sid
  A really helpful and insightful chat which was much needed and appreciated. My patience feels strengthened by your support and my heart more courage. Good to have effective back up. Thank you Sid.




Ervaring van Wendy met paragnost Sid   Ervaring van Wendy met paragnost Sid   Ervaring van Wendy geplaatst op 9 mei 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Sid  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Sid
  Ervaring met paragnost Sid
  bedankt voor uw vriendelijke woorden .
wat een geweldig consult .
fijne koningsdag en ik bel u spoedig terug om nog eens te kijken hoe het is verlopen.
5 sterren.

warme groet
frank.




Ervaring van frank met paragnost Sid   Ervaring van frank met paragnost Sid   Ervaring van frank geplaatst op 27 april 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Sid  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Sid
  Ervaring met paragnost Sid
  fijn u weer gesproken te hebben.
ik ben blij dat peter en ik weer terug samen zijn.
we gaan binnekort naar ibiza en daarna bel ik u weer terug.
tot snel.
dikke kus en bedankt voor uw hulp.




Ervaring van :) met paragnost Sid   Ervaring van :) met paragnost Sid   Ervaring van :) geplaatst op 20 april 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Sid  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Sid
  Ervaring met paragnost Sid
  Sid is een zeer fijn mens om gesprekken mee te voeren. Op de meest verbloemde maar juiste manier tracht hij de situatie met mogelijke oplossingen aan je verstand te brengen. Zo prachtig uitgelegd dat je d'er rustig van wordt. Alleszins bedankt voor al jouw fijne woorden. Hopelijk blijft u op deze site bereikbaar. Zo bel ik u alvast nog eens terug.




Ervaring van Myriame met paragnost Sid   Ervaring van Myriame met paragnost Sid   Ervaring van Myriame geplaatst op 2 april 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Sid  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Sid
  Ervaring met paragnost Sid
  De verbinding werd helaas ineens verbroken dat had met mijn modem te maken zag ik.maar ik wil u toch nog eens heel hartelijk danken voor dit mooie gesprek.en ik zal u zeker nog eens bellen.




Ervaring van chantal met paragnost Sid   Ervaring van chantal met paragnost Sid   Ervaring van chantal geplaatst op 28 maart 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Sid  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Sid
  Ervaring met paragnost Sid
  hey sid ,
heb ik een super gesprek met je gehad . fijn dat je er zo nuchter naar kijkt , zo kan ik het zelf ook met wat meer humor inzien .
haha, bedankt je hebt me goed geholpen om de situatie anders in te zien .
ik voel echt dat er nu leuke dingen gaan komen voor mij en mijn man. en dat hebben we ook verdiend :D .




Ervaring van y met paragnost Sid   Ervaring van y met paragnost Sid   Ervaring van y geplaatst op 23 maart 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Sid  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Sid
  Ervaring met paragnost Sid
  meneer sid bedankt voor uw lieve woorden . ik heb er weer helemaal vertrouwen in dat het goed komt , soms sluipt gewoon even de onzekerheid binnen maar die is nu weer weg :D.
bedankt voor alles en ik bel je weer snel ivm de situatie waar wij het over hadden op het werk .




Ervaring van anoniem met paragnost Sid   Ervaring van anoniem met paragnost Sid   Ervaring van anoniem geplaatst op 21 maart 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Sid  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Sid
  Ervaring met paragnost Sid
  Chapeau. Right to the point, dank ,dank , en nogmaals dank. Een echte aanrader met 5 sterren.




Ervaring van Juan met paragnost Sid   Ervaring van Juan met paragnost Sid   Ervaring van Juan geplaatst op 4 maart 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Sid  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Sid
  Ervaring met paragnost Sid
  Beste Sid
dank u wel u heeft weinig nodig om mij precies te vertellen wat er aan de hand is .
dat maak ik niet veel mee, compliment.
fijne avond.
lieve groet , mevrouw.




Ervaring van Geralda met paragnost Sid   Ervaring van Geralda met paragnost Sid   Ervaring van Geralda geplaatst op 26 februari 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Sid  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Sid
  Ervaring met paragnost Sid
  bedankt en we spreken elkaar snel.

5+ sterren.




Ervaring van ben met paragnost Sid   Ervaring van ben met paragnost Sid   Ervaring van ben geplaatst op 12 februari 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Sid  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Sid
  Ervaring met paragnost Sid
  beste meneer
hartelijk dank voor uw consult .
ik ben blij dat u gelijk had en dat het toch nog is goedgekomen tussen de man en mij .
ik zal u op de hoogte houden over de verdere ontwikkelingen met het huis enz.

bdankt.

f.




Ervaring van f met paragnost Sid   Ervaring van f met paragnost Sid   Ervaring van f geplaatst op 5 februari 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Sid  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Sid
  Ervaring met paragnost Sid
  Dag lieve man hoewel er weinig aan de orde kwam toch een mooi gesprek. Dank. Want je luisteren en delen van inzicht over M/V relaties spiritueel (eindelijk iemand die het snapt;-)) heeft me geholpen een stap te nemen overig eigen boosheid en verdriet heen. Mooie inzichten volgden. Nu afwachten. Bericht is aangekomen bij mijn liefde haha. Fijn even te delen met een gelijke. Dat mis ik. Goede dagen en veel liefs D.




Ervaring van D met paragnost Sid   Ervaring van D met paragnost Sid   Ervaring van D geplaatst op 23 december 2017
Plaats zelf een ervaring Bel met Sid  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Sid
  Ervaring met paragnost Sid
  Ik heb U gisteravond rond middernacht gebeld, wat een fijn gesprek was dat. U heeft mij veel inzichten gegeven in een gecompliceerd situatie. Ik heb het echt als fijn ervaren en zal U zeker weer contacteren. U bent geweldig om mee te sparren. I.




Ervaring van A met paragnost Sid   Ervaring van A met paragnost Sid   Ervaring van A geplaatst op 3 september 2017
Plaats zelf een ervaring Bel met Sid  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Sid
  Ervaring met paragnost Sid
  Heel goede paragnost. Sid ziet de waarheid en is heel bondig.




Ervaring van Een beller met paragnost Sid   Ervaring van Een beller met paragnost Sid   Ervaring van Een beller geplaatst op 12 augustus 2017
Plaats zelf een ervaring Bel met Sid  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Sid
  Ervaring met paragnost Sid
  Beste Sid, heel erg bedankt voor je advies. Ik kan nu rustig gaan slapen.




Ervaring van Anoniem met paragnost Sid   Ervaring van Anoniem met paragnost Sid   Ervaring van Anoniem geplaatst op 21 juni 2017
Plaats zelf een ervaring Bel met Sid  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Sid
  Ervaring met paragnost Sid
  Je praat echt zo duidelijk .de pure waarheid zeg je . en ik heb nu zelf ook het gevoel dat je voorspelling gaat uitkomen.




Ervaring van Rrr met paragnost Sid   Ervaring van Rrr met paragnost Sid   Ervaring van Rrr geplaatst op 18 mei 2017
Plaats zelf een ervaring Bel met Sid  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Sid
  Ervaring met paragnost Sid
  Bedankt lieve Sid. Ik heb een lang gesprek met u gehad over mijn hoe en wat en een hoop verheldering daarin meegekregen. Het heeft me erg goed gedaan en ik zal zeker nog een keer terugbellen wanneer de tijd rijp is. Hartelijke groet en tot spreeks.




Ervaring van Janice met paragnost Sid   Ervaring van Janice met paragnost Sid   Ervaring van Janice geplaatst op 1 maart 2017
Plaats zelf een ervaring Bel met Sid  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Sid
  Ervaring met paragnost Sid
  Hallo Sid.
Hartelijk Dank voor Uw wezenlijke aandacht. Het was wederom,
duidelijke taal en verhelderend.
Ben reuze "blij" met de bevestiging van de ont-wikkelingen.
Mijn nieuwsgierigheid naar wat zich verder wil laten zien en horen is zeker aanwezig.
Tijdens dit te tikken, komt er hoorbaar en voelbaar een response.
Ik moet er stilletjes om grinniken.
Ben alert, dat wel. Maar er is geen spoortje twijfel of angst meer te bespeuren. Heerlijk die "Stilte".
Dank U, voor de bruikbare tips.




Ervaring van wilma met paragnost Sid   Ervaring van wilma met paragnost Sid   Ervaring van wilma geplaatst op 11 januari 2017
Plaats zelf een ervaring Bel met Sid  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Sid
  Ervaring met paragnost Sid
  Beste Sid.
Hartelijk Dank voor Uw gesprekken.
Heel Waardevol.
De energie, doet z'n werk. (symbool)
Prachtig, hoe dat te voelen is.
Dank je voor het aanreiken.
Een schitterende groet.




Ervaring van wilma met paragnost Sid   Ervaring van wilma met paragnost Sid   Ervaring van wilma geplaatst op 11 december 2016
Plaats zelf een ervaring Bel met Sid  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Sid
  Ervaring met paragnost Sid
  Heel interessant gesprek gehad, voelt de situatie precies aan en heeft me goede tips gegeven hoe ermee om te gaan. aanrader .bedankt P .




Ervaring van P met paragnost Sid   Ervaring van P met paragnost Sid   Ervaring van P geplaatst op 3 december 2016
Plaats zelf een ervaring Bel met Sid  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Sid
  Ervaring met paragnost Sid
  Je bent heel bijzonder.Omgelooflijk.
wat een gaven.
Hartelijk dank.
Hier zijn even geen woorden voor.Ik bel je zo spoefig mogelijk terug.




Ervaring van Elsa met paragnost Sid   Ervaring van Elsa met paragnost Sid   Ervaring van Elsa geplaatst op 26 mei 2016
Plaats zelf een ervaring Bel met Sid  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Sid
  Ervaring met paragnost Sid
  Zojuist met je gesproken, nogmaals ik vind je geweldig. Wat een uitleg en invoelingsvermogen wauw Super.
Spijker op de kop. Echt n aanrader.




Ervaring van A met paragnost Sid   Ervaring van A met paragnost Sid   Ervaring van A geplaatst op 22 oktober 2015
Plaats zelf een ervaring Bel met Sid  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Sid
  Ervaring met paragnost Sid
  Lieve meneer ik wil u hartelijk bedanken voor alles. Uw advies heeft geholpen met mijn kinderen. U bent een toppertje, tot gauw.




Ervaring van greetje met paragnost Sid   Ervaring van greetje met paragnost Sid   Ervaring van greetje geplaatst op 7 juli 2015
Plaats zelf een ervaring Bel met Sid  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Sid
  Ervaring met paragnost Sid
  hallo Sid. echt echt bedankt voor het gesprek.
Groetjes Kim.




Ervaring van kim met paragnost Sid   Ervaring van kim met paragnost Sid   Ervaring van kim geplaatst op 16 juni 2015
Plaats zelf een ervaring Bel met Sid  



 

Ervaring over onze paragnosten plaatsen

Home

Paragnostentilburg.nl - ervaring schrijven over paragnost
 
  Kies een paragnost Kies een paragnost:  
  Waardering overparagnost Waardering:          
  Naam voor Paragnostentilburg.nl Uw naam:  
  E-mailadres voor Paragnostentilburg.nl E-mailadres: Niet verplicht  
  Uw ervaring met paragnost Uw ervaring:  
  Code paragnost Typ de code over:  
   
 
  Verzend ervaring  

1
 
 

       
  Copyright © 2008 -
Paragnostentilburg.nl.
Microbel | Mobiele versie | Privacy | Sitemap | Teletekst | Bronnen | Paragnost worden