Home Ervaringen Tilburg Vraag & antwoord Gratis horoscoop Kwaliteit Contact
 
Paragnostentilburg.nl


  Paragnosten in Tilburg voorspellen de toekomst
Paswoord vergeten?
     
   
     
     
  Elke dag gratis uw horoscoop per e-mail
  Klik op uw sterrenbeeld voor gratis horoscoop van vandaag  
 
Daghoroscoop  Ram door  paragnosten Daghoroscoop  Stier door  paragnosten Daghoroscoop  Tweelingen door  paragnosten Daghoroscoop  Kreeft door  paragnosten Daghoroscoop  Leeuw door  paragnosten Daghoroscoop  Maagd door  paragnosten
Daghoroscoop  Weegschaal door  paragnosten Daghoroscoop  Schorpioen door  paragnosten Daghoroscoop  Boogschutter door  paragnosten Daghoroscoop  Steenbok door  paragnosten Daghoroscoop  Waterman door  paragnosten Daghoroscoop  Vissen door  paragnosten
 
Maak een GRATIS paragnost-account aan
Telefoon Consult
E-mail Consult
Foto Reading
Gratis daghoroscoop
 
 
 
 

Ervaringen van onze bezoekers

Home

Ervaringen paragnost Tjitske
  Hoe ervaren onze bezoekers de dienstverlening van onze paragnosten in Tilburg?
 

Onze bezoekers zijn onze beste referentie. U kan hier de ervaringen met onze paragnosten uit Tilburg van andere bezoekers nalezen. U wil toch graag even weten wat andere bezoekers hun ervaring is met een specifiek paragnost?

Daarom kan u hieronder een overzicht bekijken van enkele ervaringen per paragnost uit Tilburg.

U kiest uit het dropdownmenu een paragnost en kan zo de ervaringen van andere gebruikers en bezoekers over dit specifiek paragnost nalezen.

Alle ervaringen die je op paragnostentilburg.nl leest zijn geschreven door bezoekers zoals u. Deelt u zelf ook graag uw ervaring die u met 1 van onze paragnosten uit Tilburg had, dan kan u hier zelf uw ervaring plaatsen. Hierdoor help ook jij mee aan een onverdeelde kwalificering zodat andere bezoekers de juiste keuzes kunnen maken en wij onze diensteverlening steeds kunnen optimaliseren.

Wij danken u dus op voorhand om ook uw persoonlijke ervaring met onze paragnosten hier te plaatsen.

     

  Kies een paragnost en lees meer ervaringen:  Plaats zelf een ervaring


Ervaringen van bezoekers met paragnost Tjitske
  Ervaring met paragnost Tjitske
  Ik heb meerdere malen met u gesproken en alles wat u zegt klopt en komt uit. Dank u wel.




Ervaring van A met paragnost Tjitske   Ervaring van A met paragnost Tjitske   Ervaring van A geplaatst op 22 november 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Tjitske  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Tjitske
  Ervaring met paragnost Tjitske
  Lieve Tjitske,
Dank voor je ondersteuning in deze voor mij moeilijke periode. Ik ben zo blij dat ik mijn hart kan luchten bij je en je healingen welke in mijn zware stukken hebben geholpen. Jouw ingevingen zijn goed en al deels uitgekomen. Ik ben heel blij met mensen zoals jij en je bent een lief en eerlijk mens. Liefs Manu.




Ervaring van Manu met paragnost Tjitske   Ervaring van Manu met paragnost Tjitske   Ervaring van Manu geplaatst op 13 september 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Tjitske  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Tjitske
  Ervaring met paragnost Tjitske
  Tot nu toe zeer goed. ik wacht in spanning af.




Ervaring van Henny met paragnost Tjitske   Ervaring van Henny met paragnost Tjitske   Ervaring van Henny geplaatst op 7 september 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Tjitske  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Tjitske
  Ervaring met paragnost Tjitske
  Tjitske wat sla jij nu de nagel op de kop zeg. En dat zonder dat ik zelfs over zijn moeilijke verleden heb gesproken. Ooit laat ik hem zeker lezen wat je geschreven hebt. Heel erg bedankt. Door jouw bemoedigende woorden weet ik dat ik op de juiste weg zit.




Ervaring van inge met paragnost Tjitske   Ervaring van inge met paragnost Tjitske   Ervaring van inge geplaatst op 31 juli 2017
Plaats zelf een ervaring Bel met Tjitske  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Tjitske
  Ervaring met paragnost Tjitske
  Dank voor uw geduld.




Ervaring van Js met paragnost Tjitske   Ervaring van Js met paragnost Tjitske   Ervaring van Js geplaatst op 11 maart 2017
Plaats zelf een ervaring Bel met Tjitske  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Tjitske
  Ervaring met paragnost Tjitske
  Helaas was de tijd om. Bedankt voor het luisteren naar mijn verhaal. Je weet altijd iemand weer op het juiste spoor te brengen. Dank je wel
Liefs van Dankbaar.




Ervaring van Dankbaar met paragnost Tjitske   Ervaring van Dankbaar met paragnost Tjitske   Ervaring van Dankbaar geplaatst op 22 februari 2017
Plaats zelf een ervaring Bel met Tjitske  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Tjitske
  Ervaring met paragnost Tjitske
  Lieve Tjitske, Situaties kun je goed omschrijven, zonder informatie vooraf. De bijhorende adviezen zijn altijd juist en je voorspellingen komen altijd uit. Maar je eerlijkheid en liefdevol mens zijn, waardeer ik het meest van je. Dank je wel. Xx .




Ervaring van Dankbaar met paragnost Tjitske   Ervaring van Dankbaar met paragnost Tjitske   Ervaring van Dankbaar geplaatst op 6 februari 2017
Plaats zelf een ervaring Bel met Tjitske  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Tjitske
  Ervaring met paragnost Tjitske
  Lieve Tjitske
Gisteren was ik wat ondersteboven van iets dat ik had vernomen. Alhoewel ik het vanbinnen niet zo voelde. Ik heb het even moeten laten bezinken. U bracht mij volledig tot rust. Uw stem was heel zacht om naar te luisteren. Uw geduld was die van een Engel. U wond er geen doekjes om, en gebruikte niet meer tijd dan nodig. To the point, klaar en duidelijk. En soms was het niet nodig om een vraag te stellen, want u kwam al met het antwoord. U hebt mij tijdens ons gesprek energie gegeven, want erna zat ik er precies vol van. Hahaha. You lifted me up when I was a little bit down.
U bent een prachtig mens, Tjitske, een ware aanrader. Ik ben fan.
Tot heel gauw xxxx.




Ervaring van N. met paragnost Tjitske   Ervaring van N. met paragnost Tjitske   Ervaring van N. geplaatst op 26 juli 2016
Plaats zelf een ervaring Bel met Tjitske  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Tjitske
  Ervaring met paragnost Tjitske
  beste Tjiske,
ik heb jou in 2012 veel gebeld over de baby in mijn buik toen, waarvan de papa niets wilde weten.alles wat je toen voorspelde is uitgekomen en .nu eindelijk dan eens een mooie voorspelling die ik ook durf te geloven, omdat de vorige minder leuke voorspellingen ook zijn uitgekomen. Net waren mijn minuten weer op dus viel weg.




Ervaring van Reshmi met paragnost Tjitske   Ervaring van Reshmi met paragnost Tjitske   Ervaring van Reshmi geplaatst op 6 juli 2016
Plaats zelf een ervaring Bel met Tjitske  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Tjitske
  Ervaring met paragnost Tjitske
  Hoi Tjitske. bedankt voor het luisteren en raadgevingen. groetjes.




Ervaring van jose met paragnost Tjitske   Ervaring van jose met paragnost Tjitske   Ervaring van jose geplaatst op 14 mei 2016
Plaats zelf een ervaring Bel met Tjitske  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Tjitske
  Ervaring met paragnost Tjitske
  Tjitske. In een woord TOP.




Ervaring van an met paragnost Tjitske   Ervaring van an met paragnost Tjitske   Ervaring van an geplaatst op 18 april 2016
Plaats zelf een ervaring Bel met Tjitske  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Tjitske
  Ervaring met paragnost Tjitske
  bedankt voor het gesprek. Het was duidelijk, warm en het klopte wat je zei. Nu afwachten op een goede afloop.




Ervaring van anoniem met paragnost Tjitske   Ervaring van anoniem met paragnost Tjitske   Ervaring van anoniem geplaatst op 23 maart 2016
Plaats zelf een ervaring Bel met Tjitske  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Tjitske
  Ervaring met paragnost Tjitske
  Dankjewel voor je fijne reading wat allemaal klopte. Je hebt een prachtige gave.




Ervaring van Mandy met paragnost Tjitske   Ervaring van Mandy met paragnost Tjitske   Ervaring van Mandy geplaatst op 25 februari 2016
Plaats zelf een ervaring Bel met Tjitske  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Tjitske
  Ervaring met paragnost Tjitske
  Top medium, voelt de dingen perfect aan! :).




Ervaring van E met paragnost Tjitske   Ervaring van E met paragnost Tjitske   Ervaring van E geplaatst op 18 oktober 2015
Plaats zelf een ervaring Bel met Tjitske  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Tjitske
  Ervaring met paragnost Tjitske
  Lieve Tjitske.
Juist nu je allemaal lieve,wijze tips aan het geven was, waren de minuutjes op.
Dank je wel voor je wijze raadgevingen en hulp.
Hartelijke groeten van, probleempje.




Ervaring van Probleempje met paragnost Tjitske   Ervaring van Probleempje met paragnost Tjitske   Ervaring van Probleempje geplaatst op 20 augustus 2015
Plaats zelf een ervaring Bel met Tjitske  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Tjitske
  Ervaring met paragnost Tjitske
  Dank je wel lieve Tjitske voor jouw tips,heb nu al zin in de collectie!Je hebt helemaal gelijk over die collega ha ha,heerlijk om met je te praten,ik ga aan de bak Jammer dat t gesprek alweer ten einde was. Fijn wknd




Ervaring van Creabea met paragnost Tjitske   Ervaring van Creabea met paragnost Tjitske   Ervaring van Creabea geplaatst op 11 april 2014
Plaats zelf een ervaring Bel met Tjitske  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Tjitske
  Ervaring met paragnost Tjitske
  Bedankt voor je heldere inzichten




Ervaring van Nico met paragnost Tjitske   Ervaring van Nico met paragnost Tjitske   Ervaring van Nico geplaatst op 7 februari 2014
Plaats zelf een ervaring Bel met Tjitske  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Tjitske
  Ervaring met paragnost Tjitske
  Super lieve vrouw, altijd een goed en verhelderend gesprek, tips waar ik zeker iets mee kan.

Hartstikke bedankt Tjitske!

Groetjes Iris




Ervaring van Iris met paragnost Tjitske   Ervaring van Iris met paragnost Tjitske   Ervaring van Iris geplaatst op 14 november 2013
Plaats zelf een ervaring Bel met Tjitske  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Tjitske
  Ervaring met paragnost Tjitske
  Dank je wel, je bevestigde wat ik al zeer lang wist in mijn binnenste en je advies sterkt me enorm. Fijne avond C




Ervaring van C met paragnost Tjitske   Ervaring van C met paragnost Tjitske   Ervaring van C geplaatst op 29 oktober 2013
Plaats zelf een ervaring Bel met Tjitske  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Tjitske
  Ervaring met paragnost Tjitske
  Hallo Tjitske,

Heel erg bedankt voor uw duidelijk en helder advies.
Ik heb nu het gevoel dat er een zware rugzak van mijn schouders gevallen is.
Ik ben heel blij dat ik u gebeld heb.
Het was voor mij de eerste keer en ik ben heel dankbaar voor uw wijze woorden.

ik bel u terug op als ik met iets zit...

Duizend maal dank,

Nathalie




Ervaring van Nathalie met paragnost Tjitske   Ervaring van Nathalie met paragnost Tjitske   Ervaring van Nathalie geplaatst op 6 augustus 2013
Plaats zelf een ervaring Bel met Tjitske  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Tjitske
  Ervaring met paragnost Tjitske
  Tjitske,
bedankt voor het gesprek daarnet, ik voel me rustiger door het geen je me hebt verteld.




Ervaring van G met paragnost Tjitske   Ervaring van G met paragnost Tjitske   Ervaring van G geplaatst op 13 mei 2013
Plaats zelf een ervaring Bel met Tjitske  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Tjitske
  Ervaring met paragnost Tjitske
  Hoi Tjitske,

Dankjewel voor je mooie en positieve consult.
Je bent een lieve vrouw om mee te praten.
Ik ben blij dat het goed gaat komen, Als het zover is laat ik het zeker weten hier.




Ervaring van Anita met paragnost Tjitske   Ervaring van Anita met paragnost Tjitske   Ervaring van Anita geplaatst op 16 april 2013
Plaats zelf een ervaring Bel met Tjitske  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Tjitske
  Ervaring met paragnost Tjitske
  Wat een geweldige vrouw,eerlijk oprecht ,en het klopte gewoon.




Ervaring van Jeanet met paragnost Tjitske   Ervaring van Jeanet met paragnost Tjitske   Ervaring van Jeanet geplaatst op 21 maart 2013
Plaats zelf een ervaring Bel met Tjitske  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Tjitske
  Ervaring met paragnost Tjitske
  Duidelijk, bevestigend en fijn gesprek. Ondanks mijn blokkades kan ik hier wat mee om vooruit te kijken.




Ervaring van S. met paragnost Tjitske   Ervaring van S. met paragnost Tjitske   Ervaring van S. geplaatst op 18 januari 2013
Plaats zelf een ervaring Bel met Tjitske  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Tjitske
  Ervaring met paragnost Tjitske
  Warm, open, eerlijk en heel duidelijk. Ben blij dat ik haar heb leren "kennen" .




Ervaring van Tamara met paragnost Tjitske   Ervaring van Tamara met paragnost Tjitske   Ervaring van Tamara geplaatst op 1 oktober 2012
Plaats zelf een ervaring Bel met Tjitske  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Tjitske
  Ervaring met paragnost Tjitske
  Ben blij met Tjitske!!!! een vrouw met een hart van goud!




Ervaring van essie met paragnost Tjitske   Ervaring van essie met paragnost Tjitske   Ervaring van essie geplaatst op 14 september 2012
Plaats zelf een ervaring Bel met Tjitske  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Tjitske
  Ervaring met paragnost Tjitske
  Zeer helder, duidelijk en eerlijk




Ervaring van Anoniem met paragnost Tjitske   Ervaring van Anoniem met paragnost Tjitske   Ervaring van Anoniem geplaatst op 12 juni 2012
Plaats zelf een ervaring Bel met Tjitske  



 

Ervaring over onze paragnosten plaatsen

Home

Paragnostentilburg.nl - ervaring schrijven over paragnost
 
  Kies een paragnost Kies een paragnost:  
  Waardering overparagnost Waardering:          
  Naam voor Paragnostentilburg.nl Uw naam:  
  E-mailadres voor Paragnostentilburg.nl E-mailadres: Niet verplicht  
  Uw ervaring met paragnost Uw ervaring:  
  Code paragnost Typ de code over:  
   
 
  Verzend ervaring  

 
 

       
  Copyright © 2008 -
Paragnostentilburg.nl.
Microbel | Mobiele versie | Privacy | Sitemap | Teletekst | Bronnen | Paragnost worden